I love you 1 år
Bitch

Något som jag har svårt att inte störa mig på, och jag ser det hela tiden. När en person lägger ner all tid och kraft på en person som inte tycker om den. 
Försöker hamna på samma ställen, skiter i vad ens vänner vill för vill bara vara i närheten av den personen. För jag tycker att om du har en person du älskar som älskar dig är det en så fin sak och du ska definitivt inte låta folk säga att du är dålig som gör det. Men att bara jaga någon i år och dar tills den gör något elakt eller hittar någon och då bli så himla arg. Har du rätt att bli arg på en person för att den tycker om nån annan när ni aldrig haft något?

Eller är det inte bara skönare att försöka gå vidare, för om det väl blir något tänk på att den här personen har inte velat, den har stretat emot och tackat nej, tvekat och sårat dig tills den bestämt sig för att kanske försöka ändå.

Du kommer typ alltid vara den personens sista utväg och tror inte en sån relation håller.

Så dumpa douchen och va singel tills du hittar en bra person. Du har inte tid att jaga när du kan ha kul 

drömmar

 

Thug life

Härja i skogen igår


No party to go to and no friends to visit

Jag tänker alltid att jag ska blogga varje dag, men sen blir jag avbruten av mitt händelselösa liv och har inget att blogga om. Min sista vän som faktiskt vill hänga med mig flyttar snart....
Men jag gjorde iallafall iordning mig för att göra något iallafall Animal love


Vaknade av att jag hade en hund i min lägenhet och pappa diskade, hela dagen har ägt sönder

Hur använder man ironi mer tydligt?

Allt jag vill är att folk ska förstå när jag är skämtar oftare. Fast ändå inte. Det kan va kul ibland..

Trc

Hängde med Sveriges bästa band igår

RSS 2.0