En hyllning till mannen jag älskar.

Ville bara fortsätta på samma tråd och förklara varför jag typ alltid skriver om Gustav, Och det är för att när jag slutade på skolan hade jag ingenstans att ta vägen.
Då tog han in mig och tog hand om mig, när jag fick intervjun på Subway var det han som hjälpte mig skriva mitt cv, följde mig dit på intervjun och stöttade mig hela vägen.
När jag började på jobbet gick han upp klockan sex på mogonen och gjorde frukost och hjälpte mig omma upp varje morgon tills jag klarade det själv. Även fast han ine skulle upp själv. När jag inte har pengar och är hungrig köper han mat till mig och när jag inte hade nånstans att bo fick jag bo hos honom.
Och imorse innan jag vaknade ställde han in skrivaren letade upp mitt cv och tog fram det innan han drog till backen bara för att få igång mig.
 
Men mest av allt är han bara där för mig alltid och firar mig när ja lyckas tröstar mig när jag hamnar i skit tar hand om mig när jag inte kan ta hand om mig själv. Han är min trygghet och mannen jag älskar. Ibland så bråkar vi och jag klantar mig eller han klantar sig men det tar aldrig slut för jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom. Han är så fantastiskt snäll. Och vi bråkar det gör vi, men vi är människor vi kan inte göra allt rätt.
He heals me, he knows the real me and he accept me.

hemlös / arbetslös

Sen ett tag tillbaka är jag bostadslös och har bott lite hos mamma och lite hos Gustav. Nu är jag officiellt arbetslös också! Men ni vet det stängde ett fönster och öppna stängda dörrar. Nu ska jag ut och söka jobb, sen ska jag ta det lugnt och inte känna stress en stund. Men jag är raslös faktiskt. Det ska bli tråkigt att vara arbetssökande. Men! Inget mera 70 kr i lön och inget mera obetalt övertid nu ska jag hitta en chef som inte fifflar. Hejdå Subway, HEJ HEJ FRAMTIDEN :) !
Senaste tiden har varit mycket motgångar men jag känner verkligen mig som en starkare människa och jag känner att jag kan se saker från den ljsa sidan. Fördelen är att jag inte har haft tid med någonting för att jag jobbat så mycket! Jag kan hänga med Cato och Femi igen haha!!!! Och jag har ett hem snart <3

love u


YÄÄÄ


finn ett fel


FANNY LYCKMAn FOR ESTRADEUR

Nu är kollektonen ute som jag längtat.

dom är nice


Mar. 14, 2013


En av många anldningar till att jag älskar min man


Felix

Jag och Felix vi har det bra ändå..


I swear you like when i'm in pain

Maybe if you care enough I wouldn't have to care so much
What happened to our trust? Now you're just given up
You used to be so in love now you don't care no more..


Love u 4 ever


Mar. 02, 2013


RSS 2.0