mörkhårig kanske??

 

stolt av vara svensk men skäms att vara svenne

 
Asså åååå jag kommer ihåg när den här kom!! Promoe får fan 10 poäng av 10 möjliga i den här herregud spyr av lycka

:/

Något jag måste påpeka om mitt förra inlägg är att jag är inte osäker. Jag har själförtoende jag ser mig själv som en värdefull person och jag tycker om den jag är. Jag har verkligen inte tid att må dåligt över hur jag ser ut om andra gillar mig eller annat tjafs. Jag tränar så jag kan se ut som jag vill jag bär upp mig själv som jag vill och jag beter mig som den personen jag vill vara även fast jag gör misstag då och då.
Jag var jättejätteosäker förut men nu liksom... Jag vet att den ända personen jag behöver stå till svars för är mig själv och jag har människor omkring mig som gör mig helt varm i kroppen varje dag. Jag klagar inte på mig själv eller på någon i min omgivning. Men ibland måste jag ändå få vara ledsen över saker.

Nattöppet

Sitter uppe, klockan är cirka fyra på morgonen men det är en sån natt då man inte kommer kunna sova. Så jag sitter vaken och tänker och tänker. Hamnar i framtidsplaner och drömmar. Men det slutar oftast med att jag mår dåligt. Jag vill syssla med det alla andra vill syssla med och jag får så ont i magen när jag tänker på hur liten jag är och hur stor världen är. Med största sannorlikhet kommer jag sluta på ICA som 40 åring. När drömnmarna dött.
Jag vet inte hur länge jag pallar drömma längre. Jag har ett mål men jag vet att jag inte kommer ta mig dit.
 
Tills jag påriktigt inser det här och krossar mitt eget hjärta sitter jag och nynnar..

girlfriend

 
Miley girl vad har hänt. så jävla skön

Min hjälte.

Jag ska göra ett försök att skriva ner vad som har hänt. Det är så svårt att prata om men det måste ut. Sen jag var liten har jag vetat att min gammelmormor inte alltid kommer finnas kvar men under mina 19 år på jorden har hon överlevt alla hinder. Men för en vecka sen överlevde hon inte längre.
Min gammelmormor är min hjälte eftersom även vid 92 års ålder stod hon stolt och vacker tills dagen hon försvann. 
Dagen efter dog var så mörk och hela himlen rasade. Den grät med mig för jorden kommer inte vara samma plats utan dig.
Det jag önskar jag fick säga till dig är att du har format mig och lärt mig att vara en krigare, du har lärt mig att behandla människor med respekt, du har lärt mig att en gott hjärta lever föralltid. Trots att jag vetat att det här skulle hända en dag sitter jag här och gråter och jag undrar om det någonsin kommer sluta göra så ont att aldrig få höra din röst längre.
Det gör ont att veta att jag kommer kunna ge tillbaka för allt du gett mig, att jag aldrig kommer kunna tacka dig nog och aldrig kommer få hålla din hand igen.
 
Jag är tacksam för att du fick gå så lätt och att du var stark från första dagen till graven, jag är tacksam att du fick leva så länge, att du fick träffa Gustav och att du fick en chans att lära känna min lillebror innan du gick.
Jag bara saknar dig så mycket och jag vet inte hur det här ska kännas men det känns inte rätt och man ska inte ångra saker i efterhand, men jag kan inte låta bli att önska jag träffa dig oftare.
 
Det sista jag sa till dig var att jag älskar dig så himla mycket och jag kommer sakna dig jättemycket. Jag visste inte då att jag sa hejdå föralltid.
 
Jag hoppas att jag en dag kan bli hälften av den kvinnan du var.
Hejdå lilla mormor för mig kommer du leva föralltid.

 

ASAAAP

 
Asap var dedt bästa

Det är inte synd om dig

Tror att alla är för och mot dig, ska någon annanstans
Men det är inte synd om dig, ingen bryr sig alls
 
Har hört dig prata om hårda tider, har sett det ta dig långt
Men det är inge synd om dig, det är sant om något
 

RSS 2.0