Äventyr & Norge

I måndags träffade jag Tommy och Ludvig påväg tillbaka till Oslo. Dom hade tagit en spontantrip till Stockholm den här helgen. Vad hände med min frihet. Minns när jag gjorde saker. Det är ju lycka att leva påriktigt men jag ba lever. Leva och Leva är ju helt olika liksom. 

Det vackraste

Det är alltid viktigt att lyssna noga så hör man vackrate texten så man kan få braont i hjärtat.

En tönt

Hm...Vill mycket, men ibland känns det som jag glömt bort mig själv lite. Jag tror egentligen på min egen framgång och mina förusättningar men trots det är jag så oproduktiv dagar som den här.
 
 
Ibland vill jag så mycket, men jag vet typ inte vad. Blir stressad. Men måste ju prioritera att ta det lugnt ibland och vara, vill ju mest av allt bara vara fri. Men är jag det.
 
Bor ju ungefär på ett fängelse, men jag bor iallafall på fina landet. Fina skogar. Men jag är ändå bara i mitt rum och bara sitter. Lyssnade på samma Kate Bush låt en timme för jag var för slö att tänka ut nån annan bra låt. Kate Bush, intressant, intressant, intressant, bla, bla bla bla.
Men har ett riktigt projekt i hjärnan nu.

Lana Del Rey


Nu vill jag leva


Grattis till mig

Jag kan typ inte sluta hypea mina kompisar. Det är märkligt men jag har verkligen kommit underfund med att jag har dom bästa människorna som vänner. Här har vi ett exempel. Under min dystra tid på skolan förra vecka var jag nära på att avlida i ensamhet. Självklart fick jag brev av Femi mitt i eländet. En riktig ängel.
Lennie Frykberg. 
10 poäng för snygg
10 poäng för snel
10 poäng för skön
 

Det meningslösa vuxenlivet är påväg

Att göra:
Äta
Träna
Städa
Sova

Instagram

Jag har ju ingen mobil för tillfället. Men Blogg.se kan ju kopplas till IG ändå så här är jag. Ett spegelfoto. På mig.  Sa ju att jag skulle lägga upp bilder på mig. För det är ju mig bloggen handlar om mer eller mindre.
Min instagram är iallafall vendelasp

Electra Heart


Introducering

Hej till alla mina vänner som nån gång läser det här. Jag har redan en blogg tillsammans med Cato, men den här bloggen för funktionen att skriva det som inte passar in där eller är mer personligt. Våran blogg är ju mest för att uppdatera varandra varje dag om vad vi gjort och hur livet ser ut i Stockholm/Tärna. Men man tänker på så mycket saker särskilt när man bor där jag bor. Vi får se vad det blir av det här lilla projektet. Ska iallafall ha mycker bilder på mig för det uppskattar ju alla... Iallafall är det väldigt roligt att se tillbaka på. 
 
Hejdå

RSS 2.0